Merhaba, Wing Tsun sever arkadaşlarım,

40 yılı doldurduğum bu zaman sürecinde, çok şeyler gördük, yaşadık, tabiri caiz ise badireler atlattık, yine de pes etmedik, doğru bildiğimiz bu yolda bugünlere kadar geldik, bunda takım arkadaşalarımın payı büyük olmakla beraber sizlerinde destek ve yardımlarınızı es geçmek haksızlık olur.

Asıl burada değinmek istediğim konu,son bir kaç yıldır ortaya çıkan Wing Tsun kaosu, bizler sizlerden isterdik ki iaraştırmanız, sorgulamanız ve bizlere sormanız, 

Aldatılıyor, kandırılıyor, zamanınız çalınıyor Wing Tsun diye farklı şeyler öğreniyorsunuz, hatta eminim arada ki farkları görüyor am yine de göz göre göre kandırılmaya devam ediyorsunuz, umarım bu yazımdan sonra bir kuskunuz oluşur da doğru bilgiye ulaşmak için bizlere danışırsınız.

USTANIZIN USTASI KİM;

Bu soruyu mutlaka sorun ki doğru yerdemisiniz bilin,

yeter mi, yetmez,

USTASI İLE NE KADAR SÜRE ÇALIŞMIŞ ;

Kısa süre usta ile çalışan kişiye usta denmesi sizler de katılırsınız ki, imkansız.

USTASI İLE BİRLİKTE ÇALIŞIRKEN RESİMLERİ VAR MI?

Bu oldukça önemli bir delildir ama tek başına yetersizdir.

AYNI SİSTEMİ ÇALIŞAN BAŞKA BİR USTADAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Evet mesela bizlere sorabilirsiniz, çoğu eğitmen hakkında bilgimiz mevcuttur, ya da sizler adına bunu sorgulayabiliriz bu konu da ki olanaklarımız sizlerden elbette ki fazladır.

BURAYA KADAR OLANLARDAN YİNE DE TATMİN OLMADIYSANIZ.

Çalıştığını iddia ettiği, organizasyonı, Ustasını arayabilir, E-Posta ile sorabilirsiniz.

umarım bu yazdıklarıma uyar bir an önce yaptıklarınızı sorgular ve doğru kişi, organizasyon da yerinizi alırsınız. Dediğim gibi maddiyatı geçtim o bir şekilde geri kazanılır da, kaybedilen zaman bir daha geri gelmiyor.